A legnagyobbak nyomdokában a Starschema

Starschema-eredmenyekA magyar tulajdonú Starschema Kft. bekerült az amerikai Inc. üzleti magazin által kiadott ötezer leggyorsabban növekvő európai vállalkozás listájára. A Big Data és üzleti intelligencia (BI) technológia fejlesztésekkel foglalkozó cég az összetett rangsor 1590. helye mellett saját kategóriájában, az egymillió euró éves árbevétel feletti magyar it-cégek között a leggyorsabb ütemben fejlődő vállalkozás lett. Az Inc. amerikai listáján korábban olyan, ma már óriássá nőtt cégek is szerepeltek, mint a Facebook, a Microsoft, vagy az Oracle.

A pénzügyi sikerekkel párhuzamosan a Starschema munkavállalóinak száma is jelentős mértékben nőtt: a 2006-ban két fővel elindult cég mára egy több mint kilencven fős, komplex BI és Big Data szolgáltató és technológia szállító vállalkozássá fejlődött. Tevékenységük bázisának egy új, 1500 m²-es irodát alakítottak ki, 2016 elején pedig amerikai leánycégüket is megalapították.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lassul az okostelefon világpiac növekedése

hét márc 7 , 2016
Az okostelefonok világpiaci értékesítésének lassulására számít az idén és a következő években is az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató intézet, amelynek negyedéves rendszeres piaci felmérése szerint a tavalyi volt a kétszámjegyű növekedés utolsó éve az okostelefonok világpiacán. Tavaly 1,44 milliárd okostelefont értékesítettek világszerte, 10,4 százalékkal többet, […]
okostelefon, scanner

Friss, ropogós