A legnagyobbak nyakába liheg az ALCATEL ONE TOUCHgartner-mobil-2014-q4A Gartner 2014-es év negyedik negyedévi mobilpiaci elemzésének eredményeiből az derül ki, hogy a ALCATEL ONE TOUCH jelenleg a negyedik mobilmárka a világon. Ehhez az eredményhez jelentősen hozzájárul vezető szerepe és népszerűségének gyors növekedése Latin-Amerikában, Kelet-Európában és Észak-Amerikában. A TCL Communication (amelynek a márkája az ALCATEL ONE TOUCH) már a negyedik legnagyobb globális mobiltelefon gyártóként (mint hagyományos mobiltelefon és okostelefon gyártó) maga mögé utasítja egyebek mellett az LG, Huawei és Xiaomi márkákat is. A márka magyarországi eredményét firtató kérdésünkre a gyártó kommunikációs ügynöksége elmondta, hogy a hazai értékesítési adatok alapján is a negyedik helyen állt 2014-ben az ALCATEL ONE TOUCH.

gartner-okostelefon-2014-q4A kínai társaság harmadik helyen áll globális mobiltelefon értékesítésben az EMEA országaiban, második Spanyolországban és Oroszországban. Okostelefon kategóriában első Spanyol-Latin-Amerikában és az ötödik helyezett Észak-Amerikában. A jelentős növekedést ért el a vállalat már 2014. harmadik negyedévében is, ekkor 48,6 millió terméket értékesített, amivel több mint 35 százalékos növekedést ért el az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az okostelefonok értékesítése ekkor már a 162 százalékos növekedést is meghaladta a 25,9 millió eladott készülékkel. Ebben az időszakban, a hagyományos mobiltelefonnál négyszer több okostelefont értékesített a társaság. A negyedik negyedévben tovább nőtt az eladott okostelefonok száma, 2013. azonos időszakához képest 93 százalékkal. Ez az eredmény a hetedik helyre emelte a márkát a világ okostelefon gyártói között.

gartner-tablet-2014-q4Meghatározó szerepet ért el a 2014-es évben a tablet gyártók és forgalmazók között is, ahol jelenleg a hetedik helyen áll, a HP, Microsoft, Huawei és más márkák előtt. Ebben a termékkategóriában növekedése a 2013-as év negyedik negyedévéhez képest meghaladta a 433 százalékot — áll az MTI OS-en közzétett közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kötekedtek, barátkoztak, meglopták

sze márc 18 , 2015
Kötekedtek, majd barátkoztak a sértettel, közben ellopták telefonját. A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság Zseblopási Alosztálya nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a húszéves K. Valentino, a 26 éves B. Béla budapesti és a húszéves K. Róbert monori lakosokkal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok 2015. […]
börtön

És még ez is...