A Kürt nyerte a KIFÜ tenderét

internetA Kürt Zrt. nyerte a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) tenderét, amelyet a „Hálózatfejlesztés Támogató Monitoring Rendszer (HTMR)
projekt szakmai minőségbiztosítása” tárgyában írtak ki. A közbeszerzési eljárás célja olyan ajánlattevő kiválasztása, aki a HTMR projektben ellátja a folyamat és termék minőségbiztosítási feladatokat, valamint biztosítja a projekt Szupergyors Internet Program szintű kapcsolódásaiból eredő minőségbiztosítási feladatokat. Az ajánlattevőnek a projekt megvalósítása, a rendszerek fejlesztése során speciálisan képzett munkaerővel és megalapozott módszerekkel szükséges a minőségbiztosítási feladatokat elvégeznie. A szerződés eredetileg becsült összértéke 13,932 millió, a beszerzés végleges összértéke áfa nélkül fillérre pontosan ugyanannyi, azaz 13,932 millió forint. A tenderre meghívták még a Multicontact Consulting Kft.-t, és az Answare Kft.-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megérkezett a HDR+ firmware frissítés a 2016-os Samsung SUHD TV modellekre

hét aug 1 , 2016
ShareTweetPinShareA Samsung Electronics az összes 2016-os Quantum dot kijelzős SUHD TV-jén elérhetővé teszi a HDR+ firmware frissítést. Az új verzió az elérhető legmagasabb képminőséget biztosítja a High Dynamic Range (HDR) megjelenítési mód esetén még akkor is, ha az adatforrás nem HDR formátumú. A HDR mint a Samsung 2016-os Quantum dot […]
tévé, televízió

És még ez is...