A Kuplungba költözött a vándorkiállítás

KuplungA nyolc éve megrendezett Sony World Photography Awards legizgalmasabb pályaművei idén is romkocsmák falain elevenednek meg. A tárlat eddig a Szimplakertben és a Fogasházban volt megtekinthető, jelenleg pedig a Kuplungban láthatóak egészen augusztus utolsó napjáig. Szeptember első hetétől pedig a hónap végéig az utolsó kiállítóterükben, az Instantban csodálhatja meg a nagyérdemű a kiváló pályaműveket.

A vándorkiállítás – ahol a nemzetközi nyertesek mellett a magyar győztes kép is megtekinthető – célja, hogy közelebb hozza a fotóművészetet a mindennapokhoz, minél szélesebb közönséget érjen el, ösztönözze a fiatal generációt egyéni látásmódjuk kifejezésére, továbbá minél többen kipróbálják tehetségüket a 2016 Sony World Photography Awards-on.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megszüntették a hazaárulással gyanúsított német újságírók elleni eljárást

sze aug 12 , 2015
Németországban a szövetségi legfőbb ügyész hétfőn leállította a hazaárulás gyanújával két újságíró ellen indított eljárást. Az államvédelmi ügyekben illetékes legmagasabb szintű vádhatóság közleménye szerint a széles körben bírált eljárást azért állítják le, mert a netzpolitik.org című hírblog nem fedett fel államtitkot. Ugyanakkor a netzpolitik.org cikkeivel kapcsolatban szolgálati titok megsértésének gyanújával […]