A különadókból fejlesztené a magyarországi hálózatát a Telekom

1

Orbán Viktor a várban fogadta Timotheus Höttgest, a Deutsche Telekom vezérigazgatóját valamint Srini Gopalant, a cég Európáért felelős vezérigazgató-helyettesét és Rékasi Tibort, a Magyar Telekom vezérigazgatóját, akikkel Magyarország digitális fejlesztésének lehetőségeit és kihívásait, illetve az e téren elért közös eredményeket tekintették át. A megbeszélésen a magyar kormány részéről Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter is részt vett. Höttges elmondta, hogy a Magyar Telekom továbbra is elkötelezett Magyarország digitális fejlesztése iránt, és jelentős szerepet vállal a korszerű mobil és vezetékes infrastruktúra kiépítésében. A fejlesztéseket felgyorsíthatná, ha a piaci szereplők a különadók egy részét erre fordíthatnák – tette hozzá. A felek egyetértettek abban, hogy Magyarország jövője szempontjából kulcsfontosságú, hogy mennyire tud élni a digitalizáció nyújtotta lehetőségekkel. A szabályozási környezet, a befektetés-ösztönzés, valamint a frekvenciagazdálkodás mind olyan eszközök, amelyek a “gigabit társadalom” gyors hazai kiépülését szolgálhatják.

One thought on “A különadókból fejlesztené a magyarországi hálózatát a Telekom

  1. Utána a Pasa parki otthonában a kormány szabadalmi minisztere (RA) átalánydíjas szerződést kötött a céggel találmányai hasznosítására, majd átvette azok leírását, hogy tudja mit talált fel megint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Moszkva nem követi a kínai "példát" az internet szabályozásában

hét ápr 1 , 2019
Oroszország nem fogja követni Kína példáját a világháló rá eső szegmensének szabályozásában – közölte Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök. “Természetesen nálunk nem lesz olyan szabályozás, mint Kínában. De többet mondok ennél: Kínában ez a szabályozás gyakran nem hozza azokat az eredményeket, amelyeket eredetileg megcélzott” – hangoztatta a kormányfő, hozzátéve, hogy Moszkva […]
Dmitrij Medvegyev

És még ez is...