A közjó jó: 2016 legfontosabb távközlési trendjei I.

Bjorn-Taale-Sandberg-TelenorA Telenor Csoport kutatási divíziója közzétette 2016 legfontosabb globális távközlési trendjeit. Az otthoni felhasználók a mindennapi élet számos területén jelenleg is találkoznak a legújabb digitális trendekkel, amelynek középpontjában az okostelefon áll. Teljesen természetes, hogy segítségével ma már könnyedén lehet vásárolni, automatikusan rögzíteni a pulzusmérő adatait, vagy GPS-ével navigálni. A digitális technológia terjedése minden szempontból át fogja alakítani a távközlési iparágat és a mobiltechnológia használatát az élet egyre több területén.

„Az általunk ismertetett trendek nem teljesen újak, ám arra számítunk, hogy 2016 lesz az első olyan év, amikor az átlagemberek számára is kezd érezhetővé válni terjedésük. Izgalmas év áll a távközlési vállalatok előtt, hiszen egyre magasabbak az ügyfelek elvárásai, erősödik a verseny, szigorodnak az előírások és gyorsul a technológiai fejlődés. Úgy gondoljuk, hogy mindez több lehetőséget generál, mint kihívást” – mutatott rá Bjørn Taale Sandberg, a Telenor Research vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így elérd az online vitarendezési platformot

ked febr 2 , 2016
Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, ahová a fogyasztók regisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat ezen keresztül rendezzék egy kérelem kitöltésével, elkerülve a bírósági eljárást. Az Európai Unióban letelepedett, online adásvételi vagy szolgáltatási szerződésekben érintett kereskedőknek, valamint a letelepedett online piacoknak egy linket kell […]