A konkurenciától igazolt értékesítési igazgatót a Kaspersky

Tóth Árpád júliustól 16-tól a Kaspersky Lab Magyarország csapatát erősíti területi értékesítési igazgatóként.

Tóth korábban számos vezető pozíciót töltött be, többek között olyan nemzetközi nagyvállalatoknál, mint a DHL és a HEINZ. A szakember feladata elsősorban a nagyvállalati értékesítési stratégia kialakítása, a viszonteladók kiválasztása, az értékesítési csapat képzése, valamint a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás. Közel húszéves tapasztalata van az informatikai biztonság területén, ezalatt számos nemzetközi gyártóval volt alkalma együtt dolgozni. A Kaspersky Labet megelőzően a konkurens McAfee-nál a magyar-, valamint az adriai térség területi igazgatójának pozícióját töltötte be 18 éven keresztül. Tóth a diplomáját a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen szerezte, majd a KOTK Oktatási Központ Nemzetközi Értékesítési Menedzser tanfolyamot is elvégezte.

A társaság ügynöksége által küldött közlemény szerint Tóth a Kasperszky Lab Magyarország csapatát erősíti. Ez azt jelenti, hogy léteznie kell egy magyar társaságnak, ahol ezt a csapatot foglalkoztatják. A Kaspersky oldalán az áll, hogy Magyarország helyi irodája: a Kaspersky Lab Czech Republic s.r.o. Prágában. Ez azért furcsa, mert ezek szerint még sincs magyar iroda. Emailban érdeklődtünk az orosz céget képviselő marketingügynökségnél, a Factory Communications-nél, hogy ki a vezetője a magyar irodának és mennyi az alkalmazottak száma. Amint válaszolnak, kiegészítjük a cikkünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Forrongást vizionál az Amazon nagy-britanniai vezetője

szo júl 28 , 2018
Forrongás veszélyére figyelmeztetett lapértesülések szerint az Amazon internetes óriás nagy-britanniai vezetője abban az esetben, ha a szigetország tagsága megállapodás nélkül szűnne meg az Európai Unióban. Doug Gurr, az Amazon vezetője úgy véli, hogy ha 2019. március 29-én úgy szűnik meg az Egyesült Királyság európai uniós tagsága, hogy a brit kormány […]
Amazon