A Kodaktól a Xeroxhoz

Február 20-tól Jeffrey Jacobson (52) tölti be a Xerox Global Graphic Communications elnöki pozícióját. A vezetése alá tartozó csoport feladatai közé tartozik a  nyomdaipari ügyfelek számára munkafolyamatokat támogató megoldások fejlesztése, az ezekhez kapcsolódó szoftver – és hardver portfolió szélesítése, valamint olyan üzleti ajánlatok kidolgozása, amelyek a flexibilisen illeszkednek a gyorsan változó piaci igényekhez.

A  nyomdaiparban komoly tapasztalatokkal rendelkező Jacobson az innovatív digitális nyomtatási megoldásairól is ismert Presstek elnök – vezérigazgatói posztját hagyta ott a Xeroxnál felkínált munkáért. A szakember még korábban az Eastman Kodak  nyomdai részlégét irányította. A nevéhez kötődik a Sun Chemical és az Eastman Kodak vegyesvállalatának, a Kodak Polychrome Graphics-nak a felfuttatása, amely vezetése öt éve alatt 1.7 milliárdos forgalmat generált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az első magyar online választás

ked febr 7 , 2012
ShareTweetPinShareAz Egymillióan a magyar sajtószabadságért (EMS) facebook közösség (közkedvelt nevén a Milla) 2012. február 6-án elindította Alternatív Köztársasági Elnökválasztás (AKE) projektjének keretében az első magyar online választást. A szavazás egy héten át tart, a szavazógép a facebook-on a következő linkre kattintva érhető el: https://www.facebook.com/sajtoszabadsagert?v=app_126231547426086& . A szavazást nagy érdeklődés és aktivitás kíséri: […]
ZX-81

És még ez is...