A kisvállalkozásokat óvja a ZyWALL ATP100

A tajvani Zyxel bemutatta a legújabb ZyWALL ATP100 tűzfalát, amelyet a kisvállalkozások számára fejlesztett ki. A beépített, felhő-alapú biztonsági szolgáltatásnak köszönhetően a ZyWALL ATP100 egy állandóan bővülő adatbázisból szerez információkat a kiberbiztonsággal kapcsolatban, így a támadásokról globálisan rendelkezésre álló adatokat a helyi vállalkozás védelmére képes hasznosítani. A támadási információk egyre bővülő adatbázisát mesterséges intelligencia alapú algoritmusok elemzik, így a vállalkozások beazonosíthatják az őket érő támadásokat, és még azelőtt megállíthatják a rosszindulatú fenyegetéseket, hogy azok kárt okoznának.

A tűzfal emellett rendelkezik a Zyxel IP Reputáció Szűrőjével, ami automatikusan kiszűri és blokkolja a rosszindulatú ip-címekről érkező hálózati fenyegetések többségét anélkül, hogy azt egyesével vizsgálni kellene. A szűkösebb költségvetéssel működő kisvállalkozások számára a Zyxel ATP100 a fenyegetések széles skálájával képes szembeszállni. Az Arany Biztonsági Csomaggal rendelkező ügyfelek olyan új szolgáltatásokhoz is hozzájuthatnak, amivel személyre szabható a tűzfaluk, vagy nyomon követhetik azokat a támadásokat, amelyek a legfontosabbak számukra. Ide tartoznak a webes támadások, visszaélések és spam források.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem stresszel a Vodafone: Black Friday helyett Red November lesz

szo nov 2 , 2019
Red Novembert tart a Vodafone Black Friday helyett. A Vodafone Magyarország idén egy egész hónapon át kínálja jelentős kedvezménnyel legnépszerűbb készülékeit, online és az üzletekben egyaránt, hogy a Black Friday időszakában is biztosítsa ügyfelei számára a nyugodt és stresszmentes vásárlás élményét. Az akcióban részt vevő készülékek november 1. és november […]
felhő

Friss, ropogós