A Kingston felvásárolta az IronKey-t

kingstonA Kingston Digital, Inc. bejelentette, hogy elkészültek az IronKey integrálására vonatkozó részletes tervei. Az USB-meghajtók piacán 2004 óta vezető Kingston az IronKey termékcsalád révén FIPS 140-2 Level 3 tanúsítvánnyal rendelkező megoldásokat kínál a lehető legmagasabb szintű titkosítást és biztonságot igénylő felhasználóinak. A FIPS 140-2 Level 3 tanúsítvány előírás az Egyesült Államok és Kanada civil, valamint kormányzati szerveinél, haderejénél, illetve a pénzügyi és az egészségügyi szektor is gyakran határozza meg követelményként.

A titkosítási modul a fizikai védelem biztosítása érdekében zárolja a hozzáférést az USB-hez, amennyiben annak módosítására irányuló kísérletet érzékel. A FIPS 140-2 3 megszerzését alapos tesztelés előzte meg, amelyet az amerikai szabványügyi és technológiai intézet (NIST) felügyelt és hagyott jóvá. Ezt a titkosítási szabványt a katonai szintű szervezetek a biztonságra és a megbízhatóságra vonatkozó viszonyítási alapként használják. Az IronKey technológiájának és eszközeinek közelmúltbeli felvásárlásával a Kingston a legnagyobb erősségére, a titkosított USB-kulcsok fejlesztésére összpontosíthat.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hozzásimult, de szó sem volt szerelemről

sze márc 2 , 2016
Egy fiatalember tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. február 28-án 3 óra körül arról, hogy zseblopás áldozata lett. A rendőrök a helyszínre mentek és megállapították, hogy a fiatal férfit egy Debrecen Piac utcai szórakozóhely előtt az utcán leszólított három nő és egy fiatal fiú, hogy cigarettát kérjenek […]
bilincs

És még ez is...