A Kaspersky Lab új biztonsági megoldásokat nyújt a kkv-knak

virusxBemutatták az új Kaspersky Endpoint Security Cloud szoftverszolgáltatást, amely többszintes it-biztonságot nyújt kis és középvállalkozásoknak. Ez a biztonsági megoldás bizonyítottan megvéd és könnyen alkalmazható az egyszerű felhő-alapú konzol valamint az intuitív és felhasználóbarát kezelési felület segítségével. A Kaspersky Endpoint Security Cloud szoftverszolgáltatást kis és középvállalkozások és it-részlegeik számára fejlesztették.

A központosított felhőkezelő konzol nem igényel felsőfokú informatikai szaktudást ezzel csökkenti a túlterhelt it-szakemberekre nehezedő nyomást. Bármikor bárhonnan használható szoftverek terjesztésére, és akár ezer céges felhasználó biztonságának felügyeletére. Továbbá a felhő konzol használata azt jelenti, hogy nem kell további szervereket és szoftvereket vásárolni az it-biztonság megőrzése érdekében. A Kaspersky Endpoint Security Cloud éves vagy havi előfizetéssel használható, így üzemeltetési költségként kényelmesen bele lehet számítani a költségvetésbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Parkolást segítő rendszert adtak át Szentendrén

ked szept 20 , 2016
Okostelefonra telepített applikáció és a parkolást segítő elektronikus jelzőtábla Szentendrén 2016. szeptember 19-én. A szabad parkolóhelyek megtalálását könnyíti meg és a felesleges gépjárműforgalom-terhelést csökkenti az “okos parkolási zóna” létrehozása. A rendszer a parkolóhelyek aszfaltjába süllyesztett 66 érzékelőből áll, amelyek rádiós úton továbbítják a parkolás tényét jelző üzeneteiket a jeleket összegyűjtő […]

Friss, ropogós