A Kaspersky Internet Security az év terméke

virusHarmadszor lett a Kaspersky Internet Security győztes a termékhatékonyság kategóriában az AV-Comparatives éves jelentése szerint. A Kaspersky Lab 2015 során nyolc tesztben Advanced+ minősítést elérő, otthoni felhasználóknak szánt zászlóshajója következetesen jobban teljesített, mint riválisai, és összesítésben az élen végzett a 21 windowsos biztonsági termék mezőnyében.

A windowsos biztonsági termékeket termékértékelésnek és hatékonysági teszteknek vetették alá. Megvizsgálták, hogy a programok, képesek-e védelmet biztosítani a valós internetes fenyegetések ellen, azonosítani több ezer rosszindulatú programot, valamint úgy védelmet nyújtani, hogy ne legyenek hatással a számítógép teljesítményére. A további tesztek annak jártak utána, hogy a termékek milyen hatékonyan tudják eltávolítani a vírusokat a megfertőzött számítógépről, valamint blokkolni az új és ismeretlen fenyegetéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

300 millió: Komló módosította a Magyar Telekommal kötött szerződését

csü jan 28 , 2016
Módosította a Komlói Közös Önkormányzati Hivatal a Magyar Telekom Nyrt.-vel mobil telekommunikációs szolgáltatások biztosítására kötött szerződését. A szerződés mostantól négyszáz darab + ötven százalék hívásfogadásra és mobilinternet elérésre alkalmas SIM kártya beszerzéséről szól, úgynevezett vezetői konstrukció keretében, valamint négyezer darab + ötven százalék hívásfogadásra és mobilinternet elérésre alkalmas SIM kártya beszerzéséről partneri konstrukció keretében. A dolgozói […]

Friss, ropogós