A Kaspersky „Interaktív Védelmi Szimulációs” képzést indít

A Kaspersky Lab bejelentette, hogy elindítja a „Kaspersky Interaktív Védelmi Szimulációs” képzését online, a Kips Online-t, amely a meglévő Kips Live tanfolyam kibővítése.

Mindkét kiberbiztonsági képzés célja a vállalati csúcsvezetők oktatása a biztonsági intelligenciáról és az üzleti informatikáról a világ minden táján. A Kips Online elindításának motivációja, hogy a multinacionális cégek top menedzsereiben tudatosítsa a kiberbiztonság fontosságát valamint felhívja a figyelmet a kiberbűnözés veszélyeire. Az oktatás alapja a kibertanácsadó cég húszéves tapasztalata és célkitűzése, hogy felkészítse a vezetőket a kibertámadások elleni gyors és magas szintű reakcióra.

A Kaspersky által készített vállalati biztonság kockázatait vizsgáló tanulmánya szerint a cégek 51 százaléka egyetért abban, hogy nehéz rekonstruálni az egyes kibertámadások utáni helyreállítási költségeket. A tapasztalat azt mutatja, hogy  a gyors és összehangolt fellépés segít jelentősen enyhíteni az informatikai biztonsági kiadásokat, és a KIPS LIVE ill. a KIPS ONLINE egyik fő célja bizonyítani ezt. A képzés során a résztvevők feladata egy interaktív eszköz segítségével egy kiberbiztonsági incidens során a különböző „részlegek” együttműködésének növelése valamint a pénzügyi kiadások mérséklése. A játék forgatókönyve valós eseményeken alapul, reális kihívásokkal, amelyek túlnyúlnak a hétköznapi kibertanácsadáson.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hamis világmárkák a közösségi oldalon

ked jan 31 , 2017
A legnépszerűbb közösségi portálon hirdette hamis termékeit egy jászberényi nő. Lakásán több mint négymillió forint értékű árut foglaltak le a szolnoki pénzügyi nyomozók. A nő még zárt csoportot is létrehozott, hogy a Szerbiában beszerzett hamis termékeivel üzleteljen. A silányabb minőségű portékák között kedvére válogathatott a csoportba felvett érdeklődő. A parfümökről, […]
hamis iPhone

Friss, ropogós