A Karma elégedett a finanszírozási kampányával (bővített)

Szerda este indította el közösségi finanszírozási kampányát a magyar Karma Platform az Indiegogo közösségi finanszírozó oldalon. A társaság friss közleménye szerint sikeresen startolt a társaság kampánya, a begyűjtött 1 400 dollár azonban szerénynek tűnik. Persze annak fényében hogy a nagyjából egy hónaposra tervezett kampány ideje alatt 25 ezer dollárt célzott meg a startup társaság, akár bíztató is lehet a vasárnap délig beérkezett 2 051 dollár. (Ha azonban a magyar-brit gyűrűóra kezdeményezéssel – amely nagyjából két hónap alatt 389 068 ezer dollárt gyűjtött össze a az indiegogo.com-on-hasonlítjuk össze a Karma kampányát akkor nem igazán érezhető az átütő siker. A -szerk- megj.)

A vállalatoknál használt számtalan, átláthatatlan táblázatok kezelésére kínál megoldást a Karma Platform. Segítségével a felhasználók programozói tudás nélkül, akár egy mozdulattal létre tudnak hozni online elérhető üzleti alkalmazásokat meglévő Excel fájljaikból. A program az átláthatatlan táblázatokat változtatja át integrált vállalati megoldássá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyforintos tablet a Vodafone-tól

szo okt 12 , 2013
A harmadik generációs Vodafone táblagépek hét- és tíz inches kivitelben, négymagos processzorral, Android Jelly Bean 4.2-vel érkeztek meg. A két új saját márkás táblagép egyaránt képes a 3G HSPA+ kapcsolatra, így akár a 42,2 megabites letöltésre is. Bluetooth és wifi is segíti a kapcsolódást, a képek, zenék, dokumentumok megosztását, éppúgy […]

Friss, ropogós