A karácsonyi vacsora egy tökéletes szelfi-pillanat lenne?

startrek, szomorú, elkeseredettA Microsoft legfrissebb kutatása szerint az ajándékbontás pillanata a megkérdezettek 87 százaléka szerint a legmeghittebb pillanat, amelyet mindenképp meg kell örökíteni. 32 százalékuk szerint még az ünneplés során megfáradt, alvó rokon lefényképezése is olyan pillanat lehet, amit érdemes megőrizni (Ez az a 32 százalék, akiket nem érdemes követni. A -szerk- megj.). A válaszadók 76 százaléka szerint a karácsonyi vacsora egy tökéletes szelfi-pillanat, ez az egyik legnépszerűbb módja a családi összejövetel megörökítésének. A minőségi fénykép elkészítéséhez a megfelelő póz kiválasztásán túl roppant fontos a megfelelő eszköz is.

A felmérés válaszadóinak 34 százaléka úgy gondolja, hogy az ajándékokat személyesen a legjobb átadni és megköszönni. A felmérésből az is kiderül, hogy a távol élő barátaikat és rokonaikat a válaszadók 84 százaléka a Skype-on köszöntené fel, mi több 23 százalékuk tervezi is, hogy a messzebb lévő szeretteit Skype-on hívja fel szenteste, mert sokkal jelentőségteljesebb, meghittebb és személyesebb érintkezési módnak vallják a videohívást a telefonálásnál. A megkérdezetteknek összesen 32 százaléka tervezi, hogy ránéz az e-mailjeire az ünnepek alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kezdd el korábban a közvetítést: így közvetítsd élőben az ünnepeket

pén dec 18 , 2015
A Samsung tippjeink segítenek abban, hogyan válhatsz az ünnepek sztárjává és oszthatod meg azonnal, élőben az élményeidet a szeretteiddel. 4. Kezdd el korábban a közvetítést, és tedd elérhetővé! Hogy a családtagok és a barátok időben becsatlakozhassanak, kezd el a streaminget a meghirdetettnél 15 perccel korábban! Így a karácsonyi készülődést is […]
karácsony ünnepe