„A jövő ügyvédjei” modern technológiát használnak

telenorA VII. Ügyvédek Napján bejelentették „A jövő ügyvédje” programot, amely a Magyar Ügyvédi Kamara (MÜK) támogatásával indult. A programban a MÜK valamennyi tagja részt vehet, és három hónapig díjmentesen használhatja a Telenor, az Opten és a Do-Q-Ment által összeállított modern információs technológiai és szakmai csomagot. A november 15-én tartott „Ügyvédek napja” rendezvényen Tóth Tamás, az Opten Kft. ügyvezető igazgatója jelentette be a MÜK támogatásával induló programot. A program célja, hogy a klasszikus jogi hivatásrendben meghonosítsa és elmélyítse a modern technológia szakmai felhasználását.

A magyar ügyvédtársadalom tagjai számára hozzáférhető egyedi kialakítású csomaghoz a Telenor modemmel, havi négy gigabájt adatkeretet tartalmazó mobilinternettel, valamint az egy terabájt tárhelyet biztosító OneDrive szolgáltatás vállalati verziójával járul hozzá. A Do-Q-Ment ezer oldal dokumentum ingyenes feldolgozását teszi lehetővé, míg az Opten intelligens nyomtatványkitöltővel, jogi folyóiratokhoz és jogszabálykommentárokhoz való elektronikus hozzáféréssel teszi könnyebbé az ügyvédek mindennapi munkáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Karácsonyi készülődés: tippek az Inviteltől VII.

ked nov 18 , 2014
Telefonos traccsparti? Nem gond! Az Invitel vezetékes telefonszolgáltatása kiváló eszköz lehet nemcsak a kényelmes kapcsolatteremtéshez, de a meghitt beszélgetésekhez is, mivel szinte biztos, hogy nem csupán a sütemények kerülnek terítékre hívás közben. Ilyenkor van a telefonálás csúcsszezonja, de most akkor sem kell aggódnunk, ha hosszúra nyúlna a társalgás, hiszen az […]
karácsony ünnepe