A jó vendéglátás alapja a wifi

wifiA vendéglátóipar számára kulcsfontosságú gyors és hatékony internetelérést biztosító sorozatot tett elérhetővé a piacon a tajvani ZyXEL. Az üzleti- és magánfelhasználók egyre növekvő száma kihívás elé állítja a hoteleket, éttermeket, konferenciahelyszíneket, emellett az ott dolgozók is számítanak a szélessávú internetelérésre a mindennapi munkájukban. A gyenge wifi negatív értékelésekhez vezethet, ami hosszabb távon a látogatók csökkenését eredményezheti.

A gyenge wifi miatt csökkenhet a vendégek száma

A tajvani ZyXEL megoldást kínál a vendéglátóipar számára: az UAG sorozat átjárói több száz vezeték nélküli eszközt képesek felismerni és támogatni. A sorozat tagjai képesek akár 32 hozzáférési pont (UAG 5100) menedzselésére is, a beépített integrált WLAN kontroller pedig egyesíti a teljesítmény és sebesség előnyeit. Mindezeknek köszönhetően az UAG sorozat bármely tagja megfelelő választás lehet olyan kis- és középméretű épületek számára, mint például könyvtárak vagy kongresszusi központok. Az UAG5100 típusú átjáró egyszerre akár 800 egyidejű bejelentkezést is képes kezelni. Az UAG sorozat minden tagja zökkenőmentesen üzemel 2,4 és 5 gigahertzes sávon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar fejlesztés Thaiföld első többfunkciós mobiltárcája

pén okt 3 , 2014
A Cellum, valamint a Telenor leányvállalatai, a DTAC és a PaysBuy együttműködésében elindult Thaiföld első többfunkciós, kártyás fizetésre alkalmas mobilpénztárcája. A szolgáltatás, amely több tízmillió felhasználó számára biztosít mobilfizetési lehetőséget, abban is úttörő, hogy 3D Secure tranzakciókat tesz lehetővé, és nagyot lendíthet a thai m-commerce piacon. Szeptember végétől a Cellum […]

És még ez is...