A Játékszigetnek bejött a fekete péntek

undi-zombikAz ajándékozási cikkek köre lényegesen nem változik, nagyobbrészt különböző könyv, játék, műszaki cikk, számítástechnika, elektronikai termék ruhaféle, háztartási felszerelés, lesz a fenyőfák alatt. Mindezek közül a játékboltok forgalma a leginkább szezonális, a Formatex Kft. szerint a Játéksziget játékboltok éves forgalmának akár hatvan-hetven százaléka is befolyhat az év végi ünnepek kapcsán. Nem mindegy ezért, hogy mikortól kezdenek el vásárolni. Különféle vásárlásösztönző tevékenységekkel is igyekeznek kényelmessé és kiegyensúlyozottabbá tenni a játékok beszerzését: ilyen például az internetes vásárlás napja november 6-án, a november 12-én induló akciós újságokban és TV hirdetésekben kommunikált árengedmények, vagy a fekete péntek november 27-én.

„A Formatex tulajdonában lévő Játéksziget bolthálózat egy évvel ezelőtt csatlakozott a fekete péntekhez kapcsolódó akciókhoz. 2014-ben forgalmunk a háromszorosára nőtt a fekete pénteki promóció idején és a vásárlói visszajelzések is azt mutatják, hogy érdemes a karácsony előtti utolsó napi rohamot megelőzni egy-egy hasonló, kényelmes és környezetbarát kezdeményezéssel, mert a tömeg és az autós forgalom is csökkenthető az internetes rendelés kapcsán. Az internetes vásárlás kifejezetten dinamikusan fejlődik, mivel az év során a kiskereskedelmi forgalomban értékesített termékeink 9 százalékát online értékesítjük” – mondta el Borhi János ügyvezető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Brutális árengedményekkel akciózik az Extreme Digital

hét nov 9 , 2015
Novemberben újból kedvezményes árakat kínáló Black Friday-t szervez az Extreme Digital. Az idei fekete pénteken mintegy négyezer termék lesz elérhető akár hetven százalékos árengedménnyel, az árucikkekre adott kedvezmény értéke összesen közel félmilliárd forint tesz ki. Az Extreme Digital várakozásai szerint az idei Black Fridayen pedig hetvenezer darab termék talál majd […]

És még ez is...