A Huawei összeállította a feltétellistáját

konyvxA Huawei bemutatta legújabb, 100 pontból álló kiberbiztonsági ajánlását tartalmazó Fehér Könyvét. A vállalat ebben a kiadványában a számára feltett kiberbiztonsággal kapcsolatos kérdések, valamint a legjobb gyakorlati eljárások és szabványok értékelése alapján – az iparág történetében először – a távközlési- és infokommunikációs hálózati termékeket vásárlók számára állította össze azokat a követelményeket, amelyeket érdemes megfontolniuk, amikor kibervédelmi megoldásokat keresnek.

A Fehér Könyv az alábbi 11 kulcsfontosságú területet érinti: stratégiai irányítás és ellenőrzés, előírások és eljárások, törvények és rendeletek, humánerőforrás, kutatás és fejlesztés, ellenőrzés, külső, új beszállítók kezelése, gyártás, biztonságos szolgáltatásnyújtás, hibák, hiányosságok és sebezhetőség megállapítása, valamint a felülvizsgálat. A kiadvány tanácsot ad arra vonatkozóan, hogy ezen területekbe mi módon kell beépíteni a kibervédelmet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bővül a Tisztaszoftver Program

pén dec 5 , 2014
Csütörtöktől minden köznevelésben tanuló, vagyis közel 1,3 millió diák, januártól pedig minden, a közoktatásban dolgozó pedagógus öt számítógépre, laptopra és további öt mobil eszközre töltheti le jogtisztán és ingyenesen a Word, az Excel és a Powerpoint legfrissebb változatát – jelentette be Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár. A Tisztaszoftver […]
Szoftver, prompt

Friss, ropogós