A Huawei kínába viszi az ösztöndíjas magyar hallgatókat

mobilchildÖtödik generációs távközlési technológia elsajátítására visz kínai tanulmányútra 15 magyar egyetemi hallgatókat a Huawei – tájékoztatta az MTI-t a Huawei Technologies Hungary. A kínai távközlési vállalat magyarországi vezetője bejelentette, hogy a szakemberképzéshez nyújtott eddigi támogatást az idén kibővítik, és a meglévő programon túl tíz távközléssel kapcsolatos egyetemi tanulmányokat folytató hallgatót kínai tanulmányútra hívnak meg.

A “Huawei – A Holnap Innovatív Vezetői” elnevezésű ösztöndíjat 2011 és 2015 között évente 15 diák kaphatja meg. Közülük tízet a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, ötöt pedig a Budapesti Corvinus Egyetem delegálhat a programba. Minden évben az intézmények és a vállalat képviselői közösen rangsorolják és választják ki a támogatást elnyerő hallgatókat, akik egy évre 2000 amerikai dollár hozzájárulást kapnak szakmai továbbképzésükhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

XAPT: megtérül a hűség

csü márc 27 , 2014
Az XAPT Hungary és a közelmúltban felvásárolt LLP Dynamics első közös partnernapján közel harminc partnercég ismerkedhetett meg a Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 újdonságaival, amely nem csak szimpla ráncfelvarrása a rendszernek, hanem egy számos újdonságot és komoly fejlesztést tartalmazó új verzió. Az új felülettel rendelkező rendszer hetedik generációja nagy előrelépés, ezért […]