A Huawei felavatta Magyarország első ipari 5G magánhálózatát

Huawei raktárbázisA Huawei Technologies Hungary Európai Ellátó Központjának pátyi telephelyén elindult Magyarország első, valós termelési környezetben működő ipari 5G magánhálózata, amely a vállalat gyártási-logisztikai folyamatait segíti. A Huawei Technologies közleménye szerint a pátyi létesítményben több ütemben megvalósuló, Ipar 4.0 alkalmazásokat támogató megoldással hatékonyabbak, biztonságosabbak és költséghatékonyabbak lesznek a termelési, raktározási és anyagmozgatási folyamatok. A telephelyen már most az 5G-alapú logisztikai rendszerbe kapcsolt önvezető targoncák üzemelnek, amelyek emberi beavatkozás nélkül végzik a raktári műveleteket. A közeljövőben számos új technológiai megoldással bővül a rendszer. A tervek szerint még 2021-ben kiterjesztett valósággal támogatott dinamikus gyártási folyamatokat, intelligens karbantartási és logisztikai optimalizálási alkalmazásokat vezetnek be.

A Huawei Technologies Magyarország árbevétele 2019-ben 76,9 milliárd, üzleti eredménye 2,7 milliárd, adófizetési kötelezettsége egymilliárd forint volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

ESET-Sicontact: az iskolákban zaklatják a gyerekeket

szo jan 16 , 2021
A gyermekek zaklatása a technológia fejlődésével már nemcsak az iskolában töltött időszakra korlátozódik, otthonukra és a szabad idejükre is átterjedhet – olvasható a biztonságtechnikai szoftvermegoldásokat fejlesztő szlovák ESET, spol. s r.o. és a Sicontact Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. közös közleményben. Mint írják: az internetezők harmada gyermek, és az internetes zaklatás bárhol […]
osztályterem, digitalizáció