A HTC játékot vett

fociA HTC Vive megvásárolta a Rezzil Player 21 játékot, így ez már a Viveport áruház kínálatát bővíti.

Ex-futball profik szakmai hátterével és támogatásával a Rezzil Player 21 a játékosokat elit futballisták cipőjébe bujtatva segíti a valós szituációk gyakorlásában, úgy, hogy a kihívásokat vezető sportedzők és gyógytornászok állították össze. Manchester United, PSG és Arsenal, ahol a Rezzil-t napi szinten használják mind az elit csapat felkészülése, mind a serdülők akadémiája szintjén. A Rezzil-t ezen kívül a Francia Futballválogatott, a US Soccer, az Angol FA és még számos más egyesület is alkalmazza az edzései során. Graham Wheeler, a mobiltelefon-gyártó HTC EMEA vezérigazgatója elmondta, „Jó formában lenni mindenkinek ugyanolyan fontos, legyen szó akár egy extra edzésről, vagy sérülés utáni visszatérésről, a Rezzil Player 21 abban segíti a futballistákat, hogy kihozhassák magukból a legjobbat. A Viveport pedig folytatja a megkezdett utat, amin keresztül tovább szélesítheti a tartalom-kínálatát a komoly játékoktól egészen a komoly edzésekig.”

A Rezzil Player 21 funkciói
• Eddz, akár egy profi és közben játssz, ugyanazt a VR szimulációs technikát használva, amelyet világszerte elit futball játékosok használnak a gyakorláshoz, edzéshez.
• INGYENES ‘Finishing Challenge’ (Kihívás-teljesítés) modul 3 időkorlát beállítással: 30, 60, 90 másodperc.
• INGYENES ‘Endless’ (Végtelenített) modul, hogy a ‘Finishing Challenge’ modult a saját tempódban tudd teljesíteni,.
• Szerezz krediteket, hogy tiéd lehessen valamelyik eredeti Adidas termék a játékon belül, pl. az ikonikus 86’-os mexikói labda, vagy a legújabb Predator Mutator lábbeli, a boltból egyenesen az öltöződbe.
• Mérd össze tudásodat a nemzetközi élmezőnnyel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Lezárult a Magyar Posta küldeménykövető projektje

ked jan 26 , 2021
Lezárult a Magyar Posta „Hivatalos küldeménykövető” elnevezésű kiemelt projektje – közölte a társaság. A tájékoztatás szerint az ajánlott levelekhez használt belföldi papíralapú tértivevények 2021. január 1-jétől történő kivezetésével, valamint a belföldi tértivevénnyel feladott levelek és hivatalos iratok átvételéről szóló elektronikus kézbesítési igazolás bevezetésével lezárult a Magyar Posta Zrt. által vezetett […]
posta

És még ez is...