A HP leveszi a fotózás terhét az amatőrökről

DisneyA Hewlett-Packard fejlesztésének köszönhetően a Disneylandbe látogató családoknak egyáltalán nem kell foglalkozniuk emlékeik megörökítésével, egy csúcstechnológiás rendszer ezt automatikusan elvégzi helyettük. A park területén dolgozó több száz profi fotós által készített kép a HP kifejezetten a Disney számára fejlesztett PhotoPass szolgáltatásán keresztül azonnal hozzáférhető, és megosztható a képeken szereplő látogatókkal. A HP fejlesztése nagyban hozzájárul a Disneyland közönségének minél önfeledtebb szórakozásához.

A rendszer lényege, hogy a park területén több száz profi fotós és kihelyezett kamera dolgozik folyamatosan, amik tökéletes minőségben örökítik meg a vendégek minden egyes emlékezetes pillanatát. Az elkészült képeket azonnal továbbítják a látogatók belépéskor létrehozott fényképfiókjába, és hála a karjukon lévő érzékelő karperecnek, mindez egyből kiválogatva és rendszerezve történik. Így aztán a vendégeknek nem kell azzal foglalkozniuk, hogy valamelyikük az élményből kimaradva folyton a csoport többi tagját fotózza. Ráadásul olyan beállítású képek is születhetnek, amiket a látogatók fizikailag képtelenek lennének elkészíteni, például egy hullámvasúton száguldás közben.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kecskemét okostelefonon: eddig 17 690 letöltés

hét aug 10 , 2015
Kecskemét jelen van a PocketGuide elnevezésű mobilalkalmazásban, mely iPhone-okra és Androidos mobilkészülékekre tölthető le. A Kecskemétet népszerűsítő öt túra – mindegyik magyarul, angolul és németül is – már 2014 júliusa óta érhető el. A túrák ismertsége látványosan nő: 2015. július elejéig már 17 690-en töltötték le ingyenesen (online) valamelyik túrát. […]
okostelefon