A home office 7+1 aranyszabálya IV.

Bár az otthoni munkavégzéshez nincs tökéletes recept, ahhoz, hogy ne legyen kínszenvedés a home office, néhány dolgot érdemes szem előtt tartanod. A Leitz 7+1 aranyszabálya segít abban, hogy élvezni tudd a távmunkát – ha létezik egyáltalán ilyesmi.

4. Munka közben iktass be jól megérdemelt szüneteket!
Igenis szükség van néhány perc kikapcsolódásra – még akkor is, ha otthonodból dolgozol. Ha úgy érzed, elfáradtál vagy kevésbé tudsz koncentrálni, hallgass egy kis zenét, egy-két percre menj ki az erkélyre vagy az udvarra, és máris felfrissülve folytathatod a munkát. Az úgynevezett 20-20-20 szabály azt tanácsolja, hogy minden huszadik perc után, amit a gép előtt töltesz, válassz ki egy tőled körülbelül húsz méterre lévő tárgyat, majd húsz másodpercen keresztül tartsd rajta a tekinteted.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pedig le is lövethette volna: Szibériába a felelősökkel!

csü dec 7 , 2017
A múlt heti sikertelen műholdbocsátás vétkeseinek felelősségre vonását sürgette Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök a helyetteseivel a Gorki-9 rezidenciáján folytatott tanácskozáson. A Szojuz-2.1b típusú hordozórakéta múlt kedden sikerrel startolt ugyan a Vosztocsnij űrrepülőtérről, és annak első két fokozata a terveknek megfelelően vált le, ám a Fregat elnevezésű fejblokk nem juttatta el […]
Dmitrij Medvegyev

Friss, ropogós