A Hiventures az élbolya játszotta magát

A Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő röviddel az első sikeres évének zárása után máris újabb hatalmas sikert könyvelhet el. 2018 első negyedéves eredményei alapján két független nemzetközi szervezet – a Crunchbase és Dow Jones – egyaránt Európában az első, nemzetközi szinten pedig a harmadik helyre sorolta a szervezetet a legaktívabb befektetők rangsorában.

A Hiventures 2017-es első évében több mint ezer beérkezett projekt került átvizsgálásra, amiből 131 pozitív befektetési döntés született 10,2 milliárd forint értékben. A támogatásokból 6,1 milliárd forint Európai Uniós forrásból valósul meg. Ez a volumen 46 inkubációs, 17 magvető és 11 növekedési életszakaszban lévő vállalkozás tőkeinjekcióját fedezi. A szervezet ezzel több ügyletet tudhatott magáénak Magyarországon, mint tavaly az egész piac — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okos autóskamerát mutatott be a Mio

ked máj 8 , 2018
A Mio új autóskamerát mutatott be. A MiVue 733 WIFI fedélzeti kamera még gyenge fényviszonyok között is kristálytiszta felvételt készít – így nem gond, ha hirtelen beborul. 130° széles látómezővel és F2.0 rekesznyílással dolgozik, a felvétel 1080 pixel felbontású Full HD 30 fps mellett, így a legapróbb részleteket is rögzíti. […]