A Hiventures alap támogatja a Rendi.hu nemzetközi terjeszkedését

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő növekedési befektetési programján keresztül 800 ezer eurót (247 millió forint) ad a Rendi.hu online takarító szolgálat nemzetközi terjeszkedéséhez – közölte a két társaság. A közös közlemény szerint az ország egyik legdinamikusabban fejlődő startupja, a Rendi.hu tervei között kiemelt szerepet kap a nemzetközi terjeszkedés, a vállalat első lépésként a közép-kelet-európai régióra fókuszál. Csillik Timur, a Rendi.hu ügyvezető igazgatója a közleményben kiemelte: a Magyarországon bevált, kapacitás megosztáson alapuló sharing economy üzleti modellt fogják alkalmazni a V4-ek térségében, Lengyelországban, Szlovákiában és Csehországban, terveik szerint a négy országban 2020 végére megrendeléseik elérik a havi 35 ezret.

A társaság 2015-ben indította szolgáltatását, amely a fővárosban és az agglomerációban, Győrben, Szegeden és Debrecenben érhető el. Tavaly több mint 200 takarítóval mintegy 13 ezer megrendelést teljesítettek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Brüsszel egymilliárd euróból fejlesztené az európai szuperszámítógép-kapacitást

szo jan 13 , 2018
Egymilliárd eurót fordítana az Európai Bizottság (EB) az európai szuperszámítógép-kapacitás fejlesztésére, a cél a világszínvonalú infrastruktúra mielőbbi kiépítése a kontinensen – jelentette be a brüsszeli testület. A tájékoztatás szerint az EU a jelenlegi költségvetési keretből 486 millió euróval fogja támogatni a nagyteljesítményű számítástechnikai kapacitás bővítését, és ehhez hasonló mértékű hozzájárulás […]