A Healcloud egymillió eurós tőkéhez jutott

kinai-noverA Healcloud egymillió euró értékű második körös tőkebefektetéshez jutott márciusban — jelentették be fél év késéssel.

A háziorvosi praxis menedzsment megoldás fejlesztésével foglalkozó Healcloud mára jelentős eredményt ért el mind a termékfejlesztés, mind a piaci lefedettség terén. A Healcloud által fejlesztett termék az indulástól számított első hat hónapon belül már közel 150 ezer fős betegpopulációt nyilvántartó orvosi kör mindennapi munkáját támogatja. Chris Farkas ügyvezetőnek és csapatának ambiciózus tervei vannak arra nézve, hogy mind Európában, mind világszerte a minőségi egészségügyi ellátást jobbá tegyék és az egészségügyi adatszolgáltatás folyamatát átalakítsák.

A Healcloud megoldásai új lehetőségeket nyitnak a betegek előtt, valamint időt takarítanak meg az orvosok számára, és átfogó adatbázisok hasznosításával olyan összefüggésekre világítanak rá, amelyek nemcsak sikeresebbé és hatékonyabbá teszik az orvosok munkáját, hanem a klinikai vizsgálatok és a kutatás-fejlesztés folyamatát is jelentősen támogatják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A GVH célkeresztjében a közösségi média

csü okt 27 , 2016
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a közösségi médián megjelenő reklámokat is vizsgálja. A GVH a közösségi médián megjelenő kommunikációs tartalmakat is vizsgálni fogja, mivel a fogyasztó sokszor nem tudja eldönteni az itt megjelenő tartalomról, hogy az fizetett reklám, vagy csak például egy közéleti szereplő megosztása egy termékről, illetve szolgáltatásról — mondta […]
Juhász Miklós, a GVH elnöke

Friss, ropogós