A Graphisoft áttér a SaaS modellre

Louise Ofverstrom és Ürmössy Attila ünnepelA német Nemetschek csoport leányvállalata – a magyar informatika egykori büszkesége – a Graphisoft Software-as-a-Service modellre tér át.

A magyar cég a Sabio Group digitális ügyfélélmény (CX) átalakítási szolgáltatásokra specializálódott céggel közös projektjének célja egy előfizetésre optimalizált rendszer kialakítása, amely biztosítja a skálázhatóságot és a hatékonyságot. A magyar leányvállalat a Sabio Salesforce-szakértőjével dolgozott együtt az átalakulás több fázisán keresztül, amely a Salesforce Commerce Cloudot használó, több mint kétszáz országban bevezetett globális webáruház fejlesztésével kezdődött. Itt a cél a Graphisoft webes megjelenéstől a pénzforgalomig tartó folyamatának átfogó megújítása, az új SaaS-modellnek megfelelő zökkenőmentes ügyfélélmény megteremtése egy egyszerű és rugalmas b2c e-kereskedelmi platformon keresztül.

A Graphisoft a belső rendszereit fejlesztette, hogy támogassa az üzleti modellben bekövetkezett alapvető váltást szoftvereinek egyszeri eladásáról a szolgáltatásként nyújtott szoftverre. Az együttműködés ígéretes jövőt jelent mindkét vállalat számára, és precedenst teremt más olyan vállalkozások számára, amelyek a Salesforce megoldásait használva szeretnének áttérni a SaaS-modellre. Ürmössy Attila, a Graphisoft Information Success alelnöke szerint egy igazi csapatmunka eredménye a siker, a Graphisoftnál együttesen közel kétszáz ember dolgozott a Sabio szakértőivel együtt a projekt sikerén.

Ezt a projektet Ürmössy és Havasi-Varga Nóra és a csapat többi tagja erős meggyőződéssel és elszántsággal irányította. Valóban sikerre vitték, és ez rendkívül fontos az átalakulásunk szempontjából; ez az az alap, amely valóban segíteni fogja üzleti sikerünket. Alig várjuk, hogy a Sabioval együttműködve továbbvigyük ezt a projektet, és egy erős digitális platformmal folytassuk, amely hozzájárul majd ehhez a sikerhez” — mondta Louise Ofverstrom, a Nemetschek Group pénzügyi igazgatója.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megalakult a 4iG Űr és Technológiai Zrt.

pén máj 3 , 2024
ShareTweetPinShareA 4iG Nyrt. új holdingvállalatot alapít 4iG Űr és Technológiai Zrt. néven, amelynek főbb piaci területe lesz az űripar- és műholdfejlesztés, dróngyártás és drónvédelem, valamint a védelmi digitalizáció – közölte a tőzsdei társaság. Az alapítást követően a társaság az űripari és technológiai vállalatainak üzletrészeit a 100 százalékos tulajdonú űrtechnikai leányvállalatába […]
műhold

És még ez is...