A Graphisoft a TeamSystem Grouppal építőipari pénzügyi szoftvert vezet be

A német tulajdonban lévő Graphisoft az olasz TeamSystem Group informatikai vállalattal az építőipar versenyképességét növelő, az építőipari tervezés és kivitelezés integrált pénzügyi támogatására kifejlesztett szoftvert vezet be Magyarországon – közölte a Graphisoft.

A tájékoztatás szerint az STR Vision BIM-alapú (épületinformációs modellezés) pénzügyi szoftver használata biztosíthatja a beruházások kiszámítható gazdasági tervezését és megvalósításának stabilitását. A megállapodás értelmében április 17.-től a magyarországi cégcsoport megkezdi az olasz vállalat STR Vision integrált költségvetés tervező szoftverének bevezetését a magyar kivitelezői piacra. Egy építőipari beruházás teljes életciklusának költségvetésében – szakértői becslések szerint – a tervezési kiadások 3 százalékot, a kivitelezési költségek 22 százalékot, míg az üzemeltetés 75 százalékot tesz ki – írták. Az összehangolt, felelős tervezés minden építőipari vállalatnak kiemelten fontos, mert a precízebb tervezés a kivitelezés költségeiben 4-13 százalékos megtakarítást tehet lehetővé a költségek folyamatos kontrollálásával annak érdekében, hogy a projektek a költségkereteken belül valósuljanak meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Handó: jelentős változást hoz a beszédleíró program a bíróságokon

vas ápr 22 , 2018
A bírósági munka minőségét javítja és időszerűségét segíti az a beszédleíró szoftver, amely néhány éven belül az egész bírósági rendszerre kiható változást jelent – közölte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke. Handó Tünde elmondta, hogy a Zalaegerszegi Törvényszéken tavaly pilotprojektként elindított program révén az ország bíróságai olyan beszédleíró szoftverhez jutnak, […]
Bíróság

És még ez is...