A Fujitsu és a DHL esete az IoT-vel

Stratégiai „co-creation” partnerkapcsolatuk keretében a Fujitsu és a DHL Supply Chain UK közösen dolgoznak a hordható technológiára és a dolgok internetjére (IoT) épülő új szolgáltatások bevezetésén.

A partnerkapcsolattal a Fujitsu továbbfejleszti a DHL-lel a beszerzési szolgáltatások, azon belül az egyenruhák és a védőfelszerelések menedzselt beszerzése terén folytatott együttműködését. A jövőben iparági és technológiai szakértelmét megosztva, partnerével közösen dolgozik a készenléti szolgálatok működésének biztonságát és hatékonyságát fokozó, innovatív megoldások kialakításán. A Fujitsu és a DHL teljesen új piacok megteremtését is tervezik más iparágakban, például a légi közlekedést kiszolgáló logisztika terén.

A hordható és az IoT-technológia használata révén a készenléti szolgálatok nyomon követhetik a terepen dolgozó munkatársak hogylétét, vezérlőpulton megjelenítve állapotukat és tartózkodási helyüket. Ily módon gyorsan és pontosan tudnak reagálni a biztonságukat vagy az életüket veszélyeztető helyzetekre, és valós időben tudják követni a fontos védőfelszerzések helyének változását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Napont 323 ezer új kártevőt detektálnak

csü dec 8 , 2016
A Kaspersky Lab malware gyűjteménye most nagyjából egymilliárd rosszindulatú objektumot tárol, köztük vírusokat, trójai programokat, hátsóajtókat, zsarolóprogramokat és reklám alkalmazásokat. Nemrég felfedeztek és azonosítottak egy új rosszindulatú programot a Kaspersky gépi tanulás alapú rosszindulatú-program elemző rendszere, az Astraea segítségével. A kártevők száma olyan nagy ma már, hogy szinte lehetetlen manuálisan […]

És még ez is...