A Fujitsu a kkv szektorra hajt

vekony-kliens-virtualizacioA menedzselt szolgáltatás formájában nyújtott Virtual Client Services (VCS) Hyperscale Appliance bevezetésével a Fujitsu cégmérettől függetlenül, minden vállalat számára elérhetővé teszi az asztali- és az alkalmazás-virtualizáció előnyeit. A szolgáltató közleménye szerint, a versenyképes árú megoldás egyszerűsíti a nagy teljesítményű virtuális számítástechnika üzemeltetését. A Fujitsu VCS Hyperscale Appliance szolgáltatáscsomag tartalmazza a virtuális kliensszolgáltatások gyakorlati megvalósításához szükséges összes hardver- és szoftvereszközt, továbbá az automatizációs szakértelmet is.

A VCS skálázhatóságot biztosít a szervezetek számára a dolgozóknak szükséges asztali gépes és alkalmazásszolgáltatások nyújtásához. A felhasználók bármilyen számítástechnikai vagy mobileszközről, bármilyen helyszínről, a világ bármely pontján rugalmasan, kényelmesen és biztonságosan hozzáférnek személyre szabott asztali gépükhöz, alkalmazásaikhoz és adatfájljaikhoz. Eközben az it-vezetőknek sem kell aggódniuk, hiszen a biztonságos adatközpont által tárolt céges adatok soha nem másolódnak noteszgépekre, pc-kre vagy mobilkészülékekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Samsung és a Nestlé összeszűrte a levet

sze aug 3 , 2016
A Nestlé és a Samsung összekapcsolják a dolgok internetét (IoT) és a táplálkozástudományt, hogy valami csodás, mindent felülmúlóan áttörő felfedezéseket tegyenek az egészséges életmód terén. Emellett a táplálkozással, az életmóddal és a fitnesszel kapcsolatos hasznos tanácsokkal szolgálnak, így arra motiválnak, hogy hatékonyabban kezeljük egészségünket és jól-létünket. Az együttműködő felek közleménye […]

Friss, ropogós