A fiatalok ingyenes internetelérését segítő programot javasolnak

1

wifixA legnagyobb kormánypárt ifjúsági szervezete azt kezdeményezi, hogy minden egyetemen, főiskolán és kollégiumban legyen ingyenes wifi — ismertette a javaslatot Böröcz László, az ifjúsági társszervezet elnöke és Szabó Krisztián alelnök. Az ingyenes internet-hozzáférés szélesítésére vonatkozó kezdeményezésről elmondták: azt javasolják, hogy minden magyarországi egyetemen, főiskolán és kollégiumban legyen ingyenes, szélessávú wifiszolgáltatás (sic!). A programok további részleteit a folytatásban a kormányzattal és szakmai szervezetekkel közösen, velük egyeztetve szeretnék kidolgozni – mondták. (A jó hír az, hogy az internetadó ötletének félresiklásából tanult mind a kormánypárt, mind annak társszervezetei. A rossz hír, hogy mintha kezdenének átesni a ló túloldalára. Az InternetKon javaslatai között felvetődött az internetszolgáltatás ÁFÁ-jának csökkentése, a szociális internet-hozzáférés a rászorulóknak, most meg ugye ez. A -szerk- megj.)

One thought on “A fiatalok ingyenes internetelérését segítő programot javasolnak

  1. Szeretném ha a magyar kormány határozottan elhatárolódna a kor alapján történő diszkriminációtól! 50-en túl már azt sem ér az ember?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ezeket nem szeretjük az interneten megrendelni

sze okt 21 , 2015
Vannak olyan terméktípusok, amelyeket sokan nem szívesen vásárolnak webshopból — derül ki az Extreme Digital nem reprezentatív online kutatásából. Míg a férfivásárlók többsége klímaberendezést (28,4 százalék), a nők jelentős része (37,2 százalék) mosógépet, hűtőgépet vagy egyéb nagy háztartási gépet nem venne online áruházban. Ez utóbbi termékeket a férfiak jelentős része […]
kosár, vásárló