A felhők felett II. — a HPIX Kft. szárnyal

cloudKiosztották a Hungarian Cloud Award 2014 díjakat: legjobb cloud felhasználónak járó díjat a HPIX Kft. kapta az EuroCloud Magyarország Egyesülettől. A HPIX cloud nyomtatási szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. A díjazottakat meghívják az európai EuroCloud Award pályázatra.

Future Digital Business (Best Cloud User):
A HPIX ügyfelei otthon is létrehozhatják a fotóalbumokat, könyveket vagy egyéb ajándékokat, és az online elkészített műveket rögtön feltölthetik a HPIX szerverére, így három órán belül átvehető a kész termék A HPIX fotólaborjaiban. A zsűri véleménye szerint a HP infrastruktúrán és a Global Netprint által kidolgozott cloud nyomtatási megoldás alapjain szolgáltató vállalkozás jól kihasználta a nemzetközi szolgáltatók bázisát, hogy saját vállalkozását beindítsa, és egyre bővülő ügyfélkörnek nyújt szolgáltatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

OKI mátrix: itt a suttogó

ked máj 6 , 2014
Az OKI bemutatta a kibővített MX8000 széria legújabb mátrixnyomtatóit, amelyeket többpéldányos űrlapok nagy mennyiségű nyomtatására terveztek. A továbbfejlesztett és hangszigetelt MX8000 sorozat most először asztali modellt is tartalmaz. Az MX8000 sorozat olyan vállalatok számára fejlesztették, ahol többpéldányos űrlapok nagy mennyiségű nyomtatására van szükség, méghozzá alacsony költségek, rugalmas használat és megbízható […]

Friss, ropogós