A Feilo Sylvania fogyatékos fiatalokon segít

albérlet,. hitel, lakásFogyatékkal élő fiatal felnőttek számára épülő lakóotthont támogat a Feilo Sylvania világítástechnikai vállalat. A Legyen Mindig Otthonunk Alapítvány által épülő gyöngyösi otthon tíz személy befogadására lesz alkalmas.

A Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány 2011-ben alakult a Gyöngyösi járásban élő fogyatékos fiatal felnőttek életvitelének megsegítése céljából. Az alapítvány az önkormányzat, a helybeli vállalkozások és magánszemélyeik adományaiból tíz fogyatékkal élő, fiatal felnőtt befogadására alkalmas lakóotthon építését kezdte meg egy gyöngyösi önkormányzattól kapott ingatlanban. Az otthonba olyan fogyatékos fiatal felnőttek költözhetnek majd be, akik ma még családban élnek, de szüleik már idősek, és szeretnék gyermeküket biztonságban tudni akkor is, ha ők már nem tudnak gondoskodni róluk. A családias légkörű, a lakók korának és egészségi állapotának, valamint meglévő képességeinek megfelelően kialakított és felszerelt lakás lehetőséget teremthet lakói számára az önálló életvitel kialakítására, az önállóság fejlesztésére, a testi és szellemi fejlődésre, valamint a munkavégzésre egyaránt. A Feilo Sylvania 37 lámpatestet adományozott az alapítványnak, hogy ezekkel biztosítsák az otthon megfelelő világítását.

„Magyarországon jelenleg legalább egymillió ember él energiaszegénységben. Az önkormányzatok többsége nem ismeri a modern világítástechnikában alkalmazott technológiák kínálta energia-megtakarítási lehetőségeket, ezért innovatív világítástechnikai megoldásairól ismert Feilo Sylvania keresi az olyan területeket, ahol lehetőségeihez mérten hozzá tud járulni a egy-egy közösség helyzetének enyhítésén” — mondta el Tokajiné Tajti Anita, a Feilo-Sylvania regionális értékesítési menedzsere.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bemutatták a Thermaltake új The Tower 900 E-ATX vertikális elrendezésű számítógépházát

szo nov 26 , 2016
ShareTweetPinShareA Thermaltake, a vezető case MOD márka és a francia Watermod csapat a mai napon hivatalosan bejelentették együttműködésüket, valamint az új TT Premium moddereknek szánt termékcsaládját a The Tower 900 E-ATX és a The Tower 900 Snow Edition E-ATX vertikális házakat. Ez a casemod együttműködés példanélküli a piacon melyhez a […]

És még ez is...