A Dyntell megint bekerült

tapsA Dyntell Magyarország Kft. újra bekerült a leggyorsabban fejlődő kelet- és közép-európai technológiai cégek közé a Deloitte szakmai rangsorában – közölte a társaság.

A Dyntell 2019 után az idén másodszor is az első tíz helyezett között szerepel a kelet-közép-európai technológiai cégek Fast 50 listáján. A Deloitte nem csupán a régiós szinten tartja számon a legígéretesebb techcégek között, de a legjobb 500 európai, afrikai és közel-keleti versenytárs rangsorában is a legkiválóbbak közé került 42. helyezettként. Salga Péter ügyvezető igazgató szerint az informatika a járvány egyik nyertese, és bár lát kedvezőtlen folyamatokat is, a Dyntell bevétele idén ismét nagyot ugorhat, csaknem 35 százalékot 2019-hez képest – írták. Tapasztalatai szerint a vállalatok folyamatosan keresik a hatékony online megoldásokat, a forgalomnövekedés különösen az élelmiszer- és a csomagolóiparban, valamint a gyógyszer-nagykereskedelemben jelentős. A cégvezető 2020. fontos tanulságának nevezte, hogy nemcsak a visszaesést kell tudni kezelni, hanem a hirtelen növekedést is, hiszen emiatt megsokszorozódhatnak a vállalkozások teendői.

A vállalatirányítási és üzletiintelligencia-rendszereket fejlesztő, családi tulajdonú cég árbevétele tavaly meghaladta az 1 milliárd forintot, noha egy évvel korábban még nem egészen 715 millió forintot értek el. Az adózott eredmény ezalatt alig 38 millió forintról 58 millió forintra nőtt. A növekedés mértéke a közlemény szerint csoportszinten 2016 és 2019 között 1672 százalék volt. A Dyntell jövőre is jelentős bővülésre számít. Terveik szerint belföldön negyven, míg a román piacon nyolcvan százalékos növekedést érhetnek el 2021 végére – olvasható a közleményben.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Fizetős streamingszolgáltatást indít az Opera

pén dec 18 , 2020
Új fizetős streamingszolgáltatást indít januártól a Magyar Állami Operaház Opera Otthonra címmel. A fizetős szolgáltatás a korlátozások fennállásáig egyszeri, folyamatos megtekintés mellett teszi elérhetővé az opera és a Magyar Nemzeti Balett legfrissebb produkcióit – közölte a Magyar Állami Operaház. A sorozatban szombat estkénként 7 órától az InterTicket (jegy.hu) felületén a […]