A Dominósok azonnal aktiváljanak!

4

dominoAkár korlátlan beszélgetés is hálózaton kívül és belül feltöltő kártyával.

A Magyar Telekom Domino MOST elnevezésű opciójával kedvezőbb, kilenc forintos percdíjjal beszélhetnek egymással és küldhetnek sms-t a vállalat feltöltő kártyával rendelkező ügyfelei, a távközlési társaság mobilhálózatán belül alapdíjas belföldi irányokba 2016. november 2-től. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Domino ügyfelek ugyanazért a feltöltési összegért most megközelítőleg háromszor hosszabb ideig tudnak egymással kommunikálni, a hálózaton belül. A Domino MOST-tal a hálózaton kívüli és a vezetékes hálózat kapcsán a hívás percdíja és az sms küldés 19 forint, belföldi irányokba. Az opció aktiválható különdíj fizetése nélkül a meglévő Domino csomag mellé a társaság weboldalán, a Telekom applikáció segítségével, a 1777-es számon hívható Domino telefonos ügyfélszolgálaton, vagy személyesen a Magyar Telekom üzleteiben.

A Magyar Telekom a meglévő feltöltő kártyás díjcsomagokhoz a Domino MOST mellett két másik, harminc naponta megújuló választható opciót is kínál 2016. november 2-tól visszavonásig, minden lakossági Domino hang díjcsomaggal rendelkező ügyfele számára. A Domino S időszaki díja bruttó 3990 forint, amiért az ügyfél a korlátlanul beszélhet és küldhet sms-t a Magyar Telekom hálózatán belül belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban. A hálózaton kívül és vezetékes hálózatban belföldi alapdíjas hívásirányokba, az ügyfelek a saját díjcsomaguknak megfelelő perc és sms díjakon kommunikálhatnak. A Domino M opció igénybevételével az ügyfél nemcsak a Magyar Telekom hálózatán belül, hanem azon kívül és a vezetékes hálózatokban is korlátlan beszélgetést folytathat, illetve korlátlan számú sms-t küldhet, belföldi alapdíjas hívásirányokba, minden időszakban. A Domino M időszaki díja bruttó 14 990 forint.

A Magyar Telekom három új adatopciót is kínál a meglévő feltöltő kártyás díjcsomagjaihoz, az adott SIM-kártya rendelkezésre állási ideje alatt, 2016. november 2-tól visszavonásig. Az opciók eseti díja: Maraton 100 MB adatcsomag esetén 490 forint, a Maraton 500 MB csomag esetén 1290 forint és a Maraton 1 GB adatcsomag esetén 1990 forint.

4 thoughts on “A Dominósok azonnal aktiváljanak!

 1. Köszönöm! Már rátaláltam, és a 1777 Domino ügyfélszolgálaton bekapcsoltam.
  Itt az volt a zavaró, hogy a Kedvezmények menüpont alá van eldugva, s amíg ez ki nem derült, addig máshol, a Díjcsomagok között kerestem.
  1. A weboldalon hiába is jelentkezek ki a vezetékes előfizetésből, utána nincs hova bejelentkezni, mert a Domino előfizetéseimhez (a 6 db SIM kártyámhoz) nem tartozik a webes ügyintézéshez belépési regisztráció, mert erre még soha nem szükség. Értelemszerűen Domino jelszavam sincs, egyik SIM-hez se.

 2. Kösz! Nos, azon az oldalon (már ismerem és próbáltam) már szó sincs arról, hogy a 1777-es számon hívható Domino telefonos ügyfélszolgálaton bármi is intézhető lenne.

  Felajánlja a mobil app-ot, ami nem opció, mert csak okostelefonon működik, s nekem olyan nincs, és a Domino szolgáltatás igénybevételének sem feltétele az app-ot futtató okostelefon.

  Továbbá van egy "Bekapcsolom" gomb, amelyik átirányít a vezetékes (telefon, internet, tv) előfizetéseimhez. Itt sem tudok semmit bekapcsolni; mert miért is? Itt csak a vezetékes előfizetéseim szerepelnek.

  Másrészt a mobil Domino használatához nem kell telekomos vezetékes előfizetésnek tartoznia; s nyilván sok olyan használó van, aki a Telekomtól csak a mobilszolgáltatást, s azt is Domino formában használja. Vajon náluk hova ugrik a "Bekapcsolom" gomb?

  Azaz a Magyar Telekom ehhez a Domino MOST szolgáltatásához mindössze egy gombot tudott létrehozni, amelyik teljesen máshova mutat, vezet.

 3. Kamu.
  A 1777 telefonszámú Dominó központ nem ajánl fel Domino MOST díjcsomagra
  váltást.
  Sőt, említést se tesz ilyen lehetőségről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

AMD alapú NAS termékcsaládot jelentett be a QNAP

csü nov 3 , 2016
ShareTweetPinShareA QNAP Systems, Inc. bejelentette partneri megállapodását az Advanced Micro Devices, Inc.-vel (AMD), valamint az új nagyteljesítményű TVS-x73 NAS családot is egyaránt. Az AMD beágyazott R-Series quad-core APU-val, akár 64GB RAM-mal, valamint AES-NI hardveres titkosítással ellátott TVS-x73 termékcsalád két M.2 SATA 6 Gb/s SSD hellyel (SSD gyorsítótárnak), USB 3.1 (10 Gbps) csatlakozóval, […]

És még ez is...