A DIGI Sport 3-as csatornával combosodott az Invitel csatorna kínálata

digi-sport-3A DIGI Sport 3 adó is elérhető novembertől az Invitel csatornaválasztékában. Az új csatornával nem maradhatunk le az olyan élő sporteseményekről, mint például az UEFA Európa-liga, vagy az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokság mérkőzései. A DIGI Sport 3 az Invitel IPTV és digitális kábel TV Családi csomagjában is elérhető, számos élő sporteseményt közvetítő új csatorna műsorstruktúráját illeti, az ügyfelek a wimbledoni tenisztornán, az ATP és WTA tenisztornákon és az úszó világkupákon kívül az UEFA Európa-liga, valamint az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokság vagy éppen a MotoGP és a Formula-E sorozat futamait is nyomon követhetik élőben.

Az Invitel legfrissebb, saját ügyfélkörében végzett televíziózási szokásokat vizsgáló kutatásából1 többek között az derült ki, hogy korosztálytól függetlenül a legnépszerűbb televíziós sporttartalmak a labdarúgás, az autó-, illetve motorversenyek, valamint a kézilabda. E felmérés eredményei is közrejátszottak abban, hogy a vállalat tovább erősítette sportkínálatát: a 23-ra bővült sportcsatorna palettával az Invitel pillanatnyilag az egyik legszélesebb választékot nyújtja a piacon. Januártól pedig terveik szerint még több sportcsatornával bővül a portfólió.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ne tedd a kályhára a laptopot: Toshiba trükkök

ked nov 17 , 2015
A Toshiba borús jóslata szerint nyakunkon a tél, a fagy, a didergés, ezért néhány tanáccsal próbál segíteni, hogyan kerülhetők el a hidegből adódó meghibásodások és az adatvesztések. Az akkumulátort szobahőmérsékleten érdemes tölteni. Ugyanis nem csak a teljesítmény csökken a hidegben, de az akkumulátor életciklusa is. Ha 5°C fok alatt töltjük […]
akku

Friss, ropogós