A Digi Belgiumban terjeszkedik

DigiA Digi távközlési vállalat elnyerte a jogot, hogy Belgiumban mobiltelefonfrekvenciákat használjon, ami lehetővé teszi terjeszkedését a nyugat-európai piacokon.

A Digit birtokló RCS&RDS a belga Citymesh NV-vel társulva vett részt a pályázaton, amelyet a belga postai és távközlési hatóság írt ki. A Digi közleménye szerint a belga mobilfrekvenciák használatának elnyerése része a csoport tervének, hogy kiterjessze szolgáltatásait a nyugat-európai piacokon. A felek összesen 114,330 millió eurót fizetnek a frekvenciák használatáért a belga államnak. Közölték: készek kiépíteni Belgiumban az új generációs mobilhálózatot, és szolgáltatást nyújtani a belga ügyfeleknek. További részleteket későbbre ígértek, amelyeket – mint írták – még idén fognak nyilvánosságra hozni. A Digi tavaly jelentette be, hogy kivonul a magyar piacról. Magyarországi leányvállalata a 4iG Nyrt. tulajdonába került. A tranzakció értéke 625 millió euró, az elmúlt évek egyik legnagyobb magyarországi vállalatfelvásárlása volt. A Digi a román piac mellett jelen van Spanyolországban, Olaszországban és Portugáliában.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Római kori szentélyt fedeztek fel

csü jún 23 , 2022
Önkéntes régészek egy kivételesen jó állapotban fennmaradt római kori szentélyt tártak fel Hollandia Gelderland tartományában, Nijmegen közelében. A Dutchnews holland hírportál beszámolója szerint önkéntesek tavaly óta végeznek feltárásokat a 2021-ben az UNESCO világörökség listájára került római limes közelében fekvő város mellett. Noha számos római szentély ismert Hollandiában, ez az első […]
Római kori szentély Nijmegenben

És még ez is...