A Delta Systems az Apple termékek hivatalos rendszerintegrátora lett

Vidra László DeltaA Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos leányvállalata, a Delta Systems Kft. 2023 májusától az Apple hivatalos viszonteladójává vált.

Delta Systems az Apple termékek hatékonyabb hazai támogatásának érdekében stratégiai megállapodást kötött az Apple magyarországi hivatalos disztribútorával, az Apcom Hungary Kft.-vel – jelentették be a vállalatok. Vidra László, a Delta Systems ügyvezetője mérföldkőnek nevezte a 35 éves vállalat történetében a partnerséget, és úgy fogalmazott: az együttműködésnek köszönhetően magabiztosan ajánlhatják vevőiknek olyan rendszerek felépítését, amelyekben Apple eszközök is vannak, és ezekre is kiterjednek az üzembiztonsági, ügyfélszolgálati, kiberbiztonsági és egyéb felhőszolgáltatói vállalásaik.

Hozzátette: az Apple alapú céges hálózatok egyik előnye az egyszerű és könnyű kezelés, erről hibrid hálózat esetében sem kell lemondani. Az Apple rendszerek integráltan működnek egymással, így a céges hálózat kezelése egyszerűbb lehet akár önállóan, akár más operációs rendszerekkel való együttműködés esetén is. Emellett az Apple rendszerek erős biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, amelyek segítségével megvédhetők a cég érzékeny adatai és információi az illetéktelen hozzáférésektől és támadásoktól.

A Delta Technologies Nyrt. üzleti éve eltér a naptáritól, a cég március végével közzétette a 2022-2023-as üzleti éve első félévének gyorsjelentését, amely szerint az egy évvel korábbi időszak 300 milliót is meghaladó veszteségével szemben 18,8 millió forintos adózott nyereséget ért el. A cégcsoport nettó árbevétele 71,5 százalékkal 10,93 milliárd forintra nőtt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nem megy jól a cégeknek sem: egyre kevesebbet költenek távközlési szolgáltatásokra

ked máj 16 , 2023
A magyar vállalkozások évről évre kevesebbet költenek távközlési szolgáltatásokra – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Tájékoztatásuk szerint mindez az NMHH friss kutatásából derült ki, amely a vállalatok és intézmények telekommunikációs ellátottságát, költéseit, használati szokásait vizsgálta. Az üzleti felmérés során évente átlagosan három százalékos kiadáscsökkenésről számoltak be a […]
vonalas telefon

És még ez is...