A Dell új switch-eket mutatott be

switchA Dell bejelentette, hogy új Z9100, S4048 és S3038 modellekkel bővítette switch-kínálatát. A Z9100 modellt olyan felhőalapú, HPC és Web 2.0 alkalmazásokhoz tervezték, amelyek nagy sűrűségű környezetekben többféle kapcsolási sebességet igényelnek. Ezen kívül a megoldás nagy teljesítmény melletti alacsony késleltetés esetén, illetve Big Data elemzésekben is kiemelkedően teljesít. A Fabric kapcsoló a versenytársakhoz képest akár hétszeres rackegységenkénti sűrűséget kínál.

A Dell Networking S4048 egy ultraalacsony késleltetésű 10/40 GbE ToR (Top-of-Rack) kapcsoló, amelyet a szoftveresen meghatározott adatközpontokhoz terveztek. Ezt a kapcsolót olyan webes és felhőalapú szolgáltatásokhoz alakították ki, amelyek Linux és nyílt forráskódú környezettel rendelkeznek. Az S4048 rövid késleltetésű 10 GbE kapcsolást biztosít az olyan HPC és üzleti szempontból fontos környezetekben, amelyeknek a legmagasabb sávszélességre és a legalacsonyabb késleltetésre van szükségük, emellett más kapcsolókhoz képest a felére csökkenti a késleltetést és az áramfogyasztást.

A Dell Networking S3048 ultrahatékony 1/10 GbE ToR kapcsolót a hatékonyság és a teljesítmény jegyében alkották meg, és a szoftveresen meghatározott adatközpontokhoz tervezték: olyan webes és felhőalapú szolgáltatásokhoz, amelyek Linux és nyílt forráskódú környezettel rendelkeznek. A kapcsoló következő generációs 1G lapkákkal, továbbá az OS9 teljes szolgáltatáskészletével rendelkezik, amely tartalmazza a VLT, az OpenFlow, az OpenAutomation, a Cloud Stack Integration és OpenStack, a Microsoft, a VMware, a Docker és további rendszerek támogatását. Az S3038 harminc százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, és harminc százalékkal kevesebbe kerül, mint a versenytársak kapcsolói.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már szavazhatsz a legjobb IoT alkalmazásra

ked máj 12 , 2015
A Deutsche Telekom második alkalommal meghirdetett nemzetközi Üzleti appok versenyén tegnaptól bárki szavazhat az általa leghasznosabbnak ítélt üzleti IoT-alapú alkalmazásra. A nemzetközi megmérettetésre a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió nyolc országából vár Internet of Things (IoT) alapú fejlesztéseket és ötleteket, amelyek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, […]
startup

Friss, ropogós