A Dell frissítette Big Data megoldásait

BigDataA Dell bemutatta legújabb Big Data és elemzési megoldásait és szolgáltatásait, amelyek az adatok gyors és biztonságos feldolgozását és gyorsabb vállalati döntéshozatalt segítik. A továbbfejlesztett kínálat része a Dell fejlett elemzési szoftverplatformjának új kiadása, továbbá a szolgáltatásként elérhető elemzés (Analytics-as-a-Service) a banki, egészségügyi és biztosítási iparágaknak.

A vállalat elemzési szoftverplatformja, a Statistica 13 legújabb verziója egyszerre teszi egyszerűbbé és hatékonyabbá azt a folyamatot, amelynek során a vállalatok a prediktív modelleket közvetlenül a tűzfalon belül, a felhőben és a partnerhálózatokon található adatforrásokba telepítik. A gyártó szerint a Dell Statistica egy könnyen használható megoldás, amely nem igényel kódolást, és zökkenőmentesen integrálható a nyílt forráskódú R projektbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre fogy a bizalom

pén okt 30 , 2015
Egy friss felmérés szerint a vállalkozások egyre kevesebb bizalmat szavaznak a külső szolgáltatóknak. Ennek fő oka, hogy egyre több információbiztonsági incidens fordul elő ezen szolgáltatók hibájából. A felmérés kimutatta, hogy egy ilyen eset után a vállalatok átlagos költsége elérheti akár a hárommillió dollárt is. A Kaspersky felmérése szerint konkrétan a cégek […]