A Dell flash-alapú tömbökkel erősít

szerverekA Dell bejelentett egy új vállalati tárolótömb-sorozatot, amely csúcskategóriás storage képességeket kínál nem csúcskategóriás rendszerekhez. A Dell Storage SC4000 tárolótömb-sorozatban egyesítették a flash-rendszerek teljesítményét a lemezalapú tárolás költséghatékonyságával, így akár 72 százalékkal kevesebbe kerülnek, mint a versenytársak tisztán flash-alapú tárolótömbjei — olvasható a gyártó közleményében.

Az akár 400 terabájtosra is méretezhető Dell Storage SC4020 alkalmazkodik a különböző mértékű terhelésekhez: például több mint tízezer Microsoft Exchange 2013-felhasználó postafiókját képes tárolni egyetlen 2U magas, 24 meghajtós SAN-megoldásban, de akár 120 000 IOPS (véletlenszerű olvasási/írási művelet másodpercenként) sebességgel és egy milliszekundumnál kisebb késleltetéssel képes online tranzakciókat végrehajtani, és vegyes terheléseket futtatni. Szóval klassz. Viszont várni kell a beszerzéssel 2014 harmadik negyedévéig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nemzeti Mobilfizetés: a 75 forintos kényelmi díjjal versenyezhetnek a viszonteladók

csü júl 3 , 2014
A mobilparkolás aránya az új rendszer bevezetésével 70-80 százalékra nőhet a jelenlegi 50-54 százalékról, a viszonteladók a kényelmi díjban versenyezhetnek egymással – jelentette ki a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója. Veres Mihály közölte: a 75 forintos kényelmi díj csökkenhet, mivel az eddig csatlakozott cégek között van, amelyik ötven forintért szolgáltat és van, […]
Forint

Friss, ropogós