A Dell bemutatta új üzleti alkalmazásait

DellA Dell bemutatta legfrissebb vállalati eszközeit és integrált rendszereit. Az integrált Dell Acceleration Appliance for Databases eszközök lehetővé teszik a vezető adatbázis-környezetek –például a MySQL, a Sybase, a Microsoft SQL és a MongoDB– működésének felgyorsítását. A megoldás Dell PowerEdge kiszolgálókat, Dell Storage- és Dell Networking-megoldásokat, valamint a Fusion-io alkalmazásgyorsítási technológiáját és a Fluid Cache for SAN eszközt tartalmazza.

A Dell bejelentette a kifejezetten az Oracle 12c adatbázis-telepítésekhez tervezett célirányos eszközét is. A Dell Integrated Systems for Oracle 12c Database segítségével az ügyfelek átállhatnak az Oracle 12c környezetek használatára, illetve felgyorsíthatják meglévő Oracle 12c környezetüket. A Dell a Clouderával és az Intellel régóta fennálló együttműködésére alapozva vezeti be az új Dell In-Memory Appliances for Cloudera Enterprise megoldást, amelynek a célja a Hadoop-telepítések felgyorsítása. Mindezen túl, a Dell azt tervezi, hogy elérhetővé teszi a Nutanix technológiájára épülő Dell XC Series webes léptékű egységesített eszközöket.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Belföldi tudakozó: minden megváltozik

ked júl 15 , 2014
Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke, aláírta az országos belföldi tudakozó szolgáltatásról szóló hatósági szerződést az Invitel Távközlési Zrt. vezérigazgatójával, David McGowannel. Az aláírt hatósági szerződés értelmében 2014. október 1-től új szolgáltató, az Invitel látja el az egyetemes szolgáltatási feladatot, az eddig használt 198-as telefonszámon elérhető […]