A d-codez-hez igazolt Dely

DelyGaborA ReachMedia szeptemberben indult fejlesztőcége, a d-code kft. az Allegro Grouptól igazolt termékfejlesztési vezetőt. Dely Gábor többek között a Vatera, a TeszVesz és a Grando e-mail marketing és CRM tevékenységét fogta össze, a d-code-nál pedig a fejlesztői csapat ellenőrzése mellett a teljes marketingtevékenységért, valamint az ügyfelekkel való kapcsolattartásért felel.

Dely a BBDO Budapestnél kezdte pályafutását Account Executive-ként, ahol többek között olyan ügyfelek kampányain dolgozott, mint a Pepsi, a Chrysler, a Motorola vagy a Raiffeisen Bank. Több mint két évet töltött a londoni e-Dialog UK-nál, ahol a British Airways, a Dell és a Philips e-mail marketing kommunikációjáért felelt, részt vett új hűségprogramok kidolgozásában, emellett belső továbbképzéseket tartott. A szakember 2013 óta elnökségi tagja a Direkt és Interaktív Marketing Szövetségnek, 2013 júliusától az e-mail marketing tagozat elnöke. A szakember a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján szerzett diplomát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új veszélyhelyzeti rendszert mutatott be az IDM SYS

hét okt 27 , 2014
Összesen 1,124 milliárd forintos beruházással -amelyből 674,55 millió forint volt támogatás-, integrált krízishelyzet megelőzési és elhárítási, helyi területi együttműködési és irányítási rendszert fejlesztett ki az IDM SYS Kft. Az elmúlt év elején kezdődött fejlesztés célja egy olyan alkalmazáscsomag kialakítása volt, amely képes krízishelyzetek esetén integrált felületet biztosítani az elhárítást irányító […]

És még ez is...