A Corvinuson avatott a Vodafone

DiegoMassidda„A Vodafone Magyarország és a Budapesti Corvinus Egyetem közötti együttműködés célja, hogy a hallgatók naprakész gyakorlati tapasztalatokkal egészíthessék ki az egyetemen megszerzett magas szintű elméleti tudást” — mondta Görög Mihály, az egyetem fejlesztési rektor-helyettese csütörtökön, miután Diego Massiddával a Vodafone vezérigazgatójával, Pavlik Líviával az egyetem kancellárjával és Tóth Zsuzsannával, a távközlési társaság HR vezérigazgató-helyettesével felavatták az egyetemen a Vodafone Auditóriumot.

Az együttműködés előzménye a Vodafone Csoport Magyarországon is működő Discover Programja, amelynek több éves tapasztalata alapján a Vodafone idén nyáron stratégiai partnerségi szerződést írt alá a Corvinus Egyetemmel. A mobilos cég szakemberei az együttműködés keretében a 2015/16-os tanévben rendszeresen tartanak szakmai előadásokat, szemináriumokat az egyetemen, emellett projektversenyt indítanak és lehetőséget biztosítanak a diákoknak arra, hogy személyesen is megismerkedhessenek a vállalattal és a felső vezetőkkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Dell kibővítette biztonsági portfólióját

vas nov 1 , 2015
A Dell bejelentette teljesen új, teljes körű biztonsági megoldásait, amelyek segítségével ügyfelek teljesen átfogó vállalati biztonsági stratégiát alakíthatnak ki. A Dell teljesen új biztonsági portfóliója az alkalmazásbiztonsági szolgáltatások mellett magában foglal többek között egy teljesen új megközelítést az APT (Advanced Persistent Threat) fenyegetések észlelésre és blokkolására, többfaktoros hitelesítéssel biztosított, kibővített […]
Mátrix

És még ez is...