A Comnica bekebelezte az Externet szolgáltatásait

A Comnica Kft. megvásárolta a felszámolás alatt álló Externet portfólióját – a vezetékes internetes előfizetések kivételével. A Comnicához kerültek az Externet domain, webhosting, vezetékes telefon, mobilinternet és elektronikus postafiók szolgáltatásai – így az évek során széles körben elterjedt @externet.hu e-mail végződések is. A vállalaté lett továbbá az Externet teljes eszközparkja, több mint nyolcezer előfizetése, és az Externet kiemelt ügyfelének, a Vodafone-nak is a Comnica biztosítja majd a vállalati vezetékesszám-szolgáltatást. Az üzletszerzés egyik érdekes iparági aspektusa, hogy a Comnica – itthon egyedülállóan – mobil internetes hírközlési szolgáltatóként kínál majd publikus, fix IPv4 címeket a vállalkozások számára.

A Comnica egyébként contact center és ügyfélkapcsolati megoldások fejlesztésével és internet alapú hangszolgáltatások kereskedelmével foglalkozik. 18 éve aktív szereplője a telekommunikációs piacnak, szolgáltatásait negyven országban értékesíti, rendszerein több mint száz nemzetközi és hazai hálózatot kapcsol össze. A cég korábban UHU Systems néven vált ismertté Magyarországon és a régióban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az NMHH segít az álhírek felismerésében

pén márc 22 , 2019
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) fiataloknak szóló infografikákat, és ezekhez is kapcsolódó, iskolai használatra alkalmas óraterveket állított össze az álhírekről, és felnőtt olvasókra számító, támogatott online cikkeket ajánl. A hatóság közleménye szerint az álhírek mennyiségét és terjedését több szereplő befolyásolja: a médiatartalom előállítója, a hírek közzétevői és továbbítói […]
Fake news