A Cloudflare megvásárolja az Area 1 Security-t

felhőA Cloudflare felvásárolja az Area 1 Security, Inc.-t, amely egy felhőalapú e-mail biztonsági vállalat. A társaság vezető szerepet tölt be az e-mailos adathalász támadások megelőzésében, webes és hálózati környezetben. A Cloudflare az akviziciótól azt várja, hogy a világ leggyorsabb és legmegbízhatóbb e-mail biztonsági megoldását biztosítsa. A modern vállalatoknál az e-mail az egyik leggyakrabban használt felhőalkalmazás. Sajnos az e-mail az egyik legnagyobb támadási felület az interneten. A régebbi e-mail biztonsági megoldásokat nem a mai felhőalapú világhoz tervezték, és a modern megoldások gyakran elszakadnak az általános felhőalapú biztonsági megközelítéstől.

Most azonban az e-mail biztonság integrálható globális felhőhálózatába. Az Area 1 vezető adathalász-védelmi és fenyegetés-intelligencia-képességeinek, valamint a Cloudflare globális hálózatának, adatképességeinek és Zero Trust platformjának kombinációja segít a teljes globális hálózati infrastruktúra biztonságossá tételében. Alkalmazottait biztonságban és termelékenyen tudja tartani, függetlenül attól, hogy hol dolgoznak, vagy akár a helyszínen, akár a felhőben férnek hozzá az alkalmazásokhoz. Az Area 1 Security megvásárlása várhatóan áprilisban fejeződik be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A 4iG (Digi) még nem tette díjmentessé a roamingot Ukrajnába

pén febr 25 , 2022
A három nagy magyarországi mobilszolgáltató díjmentessé tette a roamingot Ukrajnában. A Telenor Magyarország (lásd Yettel)) azt közölte, hogy az Ukrajnában kialakult helyzetre tekintettel csütörtöktől visszavonásig jóváírja az Ukrajnában tartózkodó lakossági ügyfelei adat, hang és sms roaming díjait. A Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra irányuló nemzetközi hívások díját szintén visszavonásig jóváírja lakossági […]
EU roaming

Friss, ropogós