A Cisco szerint a jövő hálozata okos lesz

A Cisco új intuitív hálózata folyamatosan tanul és fejlődik, valamint hatékony védelmet nyújt az egyre fejlettebb kiberfenyegetések ellen.

A Cisco bemutatta szándék alapú (intent-based) hálózati megoldásait, amelyek jelentős áttörést jelentenek a vállalati hálózatok területén. Az új hálózati megoldások olyan intuitív rendszert alkotnak, amely megállítja a biztonsági fenyegetéseket, valamint folyamatosan tanul és fejlődik. Az új hálózati infrastruktúra több éves kutatás és fejlesztés eredménye. A hálózatok automatizációjával, valamint a gépi tanulás és elemzés képességének beépítésével a Cisco lehetővé teszi az informatikai osztályok számára, hogy a stratégiai üzleti igényekre összpontosíthassanak.

A Cisco új megközelítése alapjaiban változtatja meg a hálózattervezést. A hardverközpontú megoldásokról a szoftvervezérelt hálózatokra való váltás hatalmas ugrást jelent a felhasználók számára a rugalmasság, a hatékonyság és a teljesítmény terén. Az intuitív hálózat egy intelligens és biztonságos platform, amely szándék alapú és az összefüggésekre épül. A szándék alapú hálózat révén az informatikai osztályok a hagyományos, manuális folyamatok helyett automatizálhatják a hálózati beállításokat, amely lehetővé teszi az eszközök millióinak kezelését percek alatt. Az új hálózati megoldások a Cisco Digital Network Architecture (DNA) rendszerére épülnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Edzett üveges a Thermaltake új Core G21 mid-tower háza

szo jún 24 , 2017
A Thermaltake bejelentette a vízhűtéses gamer házak kategóriájába tartozó Core G21 mid-tower ház edzett üveggel készült kiadását. Az árérzékeny vásárlók számára tervezett Core G21 Edge Glass Edition középkategóriás ház nagyszerű teljesítményű, két tartós 4 mm vastag, edzett üveg oldalpanelt és bőséges helyet biztosít a csúcsminőségű játékkonfigurációkhoz. A két paneles edzett […]

Friss, ropogós