A CIO-k álmát ígéri a HP

A HP bemutatta infrastruktúrafelügyeleti platformját a HP konvergens infrastruktúrájához. A HP OneView -legalábbis a gyártó szerint- egyszerûsíti az adatközponti folyamatokat támogató alapvetõ lépéseket és lehetõvé teszi az it-csapatok számára, hogy kisebb költség és kevesebb leállást okozó emberi hiba mellett, jóval hatékonyabban végezzék az üzemeltetés feladatát. A HP OneView egyszerű felhasználói felülettel és a gyakori feladatokat egyszerûsítõ automatizált intelligenciával segíti az it-adminisztrátorok munkájának hatékonyabbá tételét, mint például a telepítés, frissítés, migrálás és hibaelhárítás.

Példatár
Ahhoz például, hogy üzembe állítsanak egy 16 szervert kiszolgáló hypervisort, hagyományos eszközökkel 2 óra 50 percnyi adminisztrátori munkára van szükség. A HP OneView használatával 14 perc alatt elvégezhetõ a feladat. Egy virtuális helyi hálózat (vLAN) a HP OneView-val négy lépésben, 30 másodperc alatt megszüntethetõ, míg egy hagyományos eszközzel 480 lépésre és több mint 2 órára van szükség ehhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Vályi-Nagy: jön a kánaán

pén okt 4 , 2013
A magyar kormány az elkövetkező hét évben jelentősen, mintegy háromszorosára emeli azt a keretet, amelyből informatikai beruházások, infrastruktúra- és alkalmazásfejlesztések lesznek megvalósíthatók a közigazgatásban — mondta Vályi-Nagy Vilmos, a  kormányzati informatikáért felelős helyettes államtitkár 2013. október 1-jén, az Új gazdálkodási rend a közigazgatásban című konferencián, amelyen a gazdálkodási rendszer informatikai […]

Friss, ropogós