A CIG Pannónia átáll a teljeskörű digitális értékesítésre

A CIG Pannónia Biztosító teljeskörű digitális biztosítási szerződéskötést és a távértékesítésre vonatkozó jogszabályok szerinti, videochat-en keresztül történő életbiztosítási ajánlattételt vezet be.

A szolgáltatás legfontosabb újítása, hogy a Ptk. és a távértékesítésre vonatkozó jogszabályok alapján az ügyfelek a hagyományos aláírás helyett videochat felvételen tesznek szerződéses nyilatkozatokat, így azok jogilag egyenértékűek a papíron aláírt szerződésekkel. Ennek köszönhetően a CIG Pannóniánál lehetővé válik a teljesen papírmentes ügyintézés. Mivel nincs személyes találkozó az ügyfelek és az értékesítők között, így a szerződéskötés egészségügyileg is teljesen biztonságos. A CIG Pannónia által kiépített videochat szolgáltatás használható Android és iOS mobileszközökön, valamint asztali gépeken és laptopokon Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge és Safari böngészőkben. A CIG Pannónia a koronavírus-járvány miatt már korábban korlátozta személyes ügyfélszolgálatának nyitvatartását. A meglévő ügyfelek a biztosító call centerén vagy személyes online ügyfélportáljukon keresztül intézhetik biztosítási ügyeiket.

A CIG Pannónia Csoport 2019-ben adózás után 641 millió forint veszteséget könyvelt el, teljes átfogó jövedelme 326 millió forint veszteség volt. A CIG Pannónia saját tőkéje 19 százalékkal – a 2018. év végi 16,772 milliárd forintról 13,599 milliárd forintra – csökkent 2019-ben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A felnőttek sem ússzák meg az online is oktatást

sze ápr 1 , 2020
A kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó járvány megelőzése, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során a felnőttképzésben folyó oktatás és szakmai vizsgáztatás biztosításának eltérő szabályairól hozott rendeletet március 26-án. A rendelet értelmében mától online formában is megvalósíthatóak a felnőttképzések – ismertette az […]

Friss, ropogós